Offerte aanvragen Contact

Staalconstructies

Onze staalconstructies bieden de oplossing voor vele soorten bouw. De constructies worden gemaakt aan de hand van precieze berekeningen en zijn zeer krachtig. Uitermate geschikt dus voor de bouw van hallen, loodsen en bedrijfspanden.

Bouwen met onze staalconstructies

De Staalbouwers werkt volgens het constructief verantwoorde ‘Easy Construct’ systeem, waardoor snelbouw gerealiseerd kan worden. Doordat wij werken met koudgewalst staal, werken wij met de beste kwaliteit staal en zijn we ook nog eens duurzaam bezig.

Renovatie door middel van staalconstructie

Ook bij verbouwen en renovaties biedt het gebruik van staal een ideale oplossing. Het koudgewalste staal zorgt voor een krachtig, duurzaam en demontabele constructie.

Zelf aan de slag met onze staalconstructie

Ons Easy Construct systeem is erg geschikt voor de zelfbouw. Wij bieden u duidelijke bouwtekeningen en montagetekeningen met daarbij een duidelijke handleiding. Zo kunt u meteen aan de slag met bouwen!

Wilt u laten bouwen door De Staalbouwers?

Wilt u het bouwen van de staalconstructie toch liever aan ons overlaten? Neem dan gerust eens contact met ons op. U kunt natuurlijk ook vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website. De Staalbouwers staat graag voor u klaar om u een advies op maat te bieden.

Bedrijfspand

Een bedrijfspand op maat laten bouwen?

Vraag direct een offerte voor een bedrijfshal op maat aan.


Offerte aanvragen

Recent opgeleverde projecten

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×