Offerte aanvragen Contact

Magazijn bouwen

Iedereen die een nieuw magazijn wil hebben heeft andere wensen en dat snappen wij. Het bouwen van een magazijn is niet iets wat u dagelijks doet, maar wij doen dat wel dagelijks. Door onze ruime ervaring in het bouwen van magazijnen hebben wij voor iedereen een geschikte oplossing. Wij adviseren u graag en helpen bij het bouwen van een nieuw magazijn.

Innovatief en duurzaam bouwen

Bij het bouwen van een magazijn houden wij rekening met de laatste trends op het gebied van duurzaamheid en veiligheid. Het magazijn is immers een plek waar u veilig uw goederen moet kunnen opslaan. Daarom bouwen wij magazijnen met kwaliteit. Met onze manier van bouwen willen wij u laten zien dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn.

Ieder magazijn is anders

Wij begrijpen als geen ander dat iedereen andere wensen heeft bij het bouwen van een magazijn. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden voor uw magazijn. Nadat wij uw offerteaanvraag hebben ontvangen zullen wij telefonisch contact met u opnemen om uw wensen en behoeften goed in kaart te brengen. Na het telefonische gesprek gaan wij een passende offerte voor u opmaken die wij vervolgens met u gaan bespreken. Wanneer alles akkoord is starten wij met de voorbereidingen van de bouw, waarna we met de bouw gaan starten. Tijdens de bouw houden wij altijd intensief contact met onze opdrachtgevers. Ook na afloop zullen wij het project met u evalueren.

Magazijn renovatie

Tegenwoordig worden (bijna) alle magazijnen duurzaam gebouwd, maar dat was voor een aantal jaar geleden nog niet het geval. Wij zijn er ook om uw magazijn te verduurzamen of te renoveren. Wij hebben uitgebreide ervaring met het vervangen van daken, magazijnen voorzien van nieuwe gevel beplating en isolatie. Ook benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie over het bouwen of renoveren van uw magazijn?

Heeft u nog vragen omtrent het bouwen of renoveren van uw magazijn? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en kijken graag met u naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Neem contact via de website of vraag gelijk een offerte aan!

Magazijn bouwen
Een Magazijn op maat laten bouwen?
Offerte aanvragen

Recent opgeleverde projecten

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×