Offerte aanvragen Contact

Loods bouwen

Wij van De Staalbouwers hebben jarenlange ervaring in het bouwen van voordelige loodsen. Naast het bouwen van de loods voorzien wij u ook graag van advies en kunnen wij de vergunningsaanvraag voor u regelen. Van het begin tot eind helpen wij u bij het bouwen van uw ideale loods.

Renovatie stalen loods

Naast het bouwen van nieuwe kunt u bij ons ook terecht voor renovatiewerkzaamheden aan uw loods. Wij kunnen uw loods bijvoorbeeld voorzien van een nieuw dak, een nieuwe gevel, isolatie, etc. Veel loodsen zijn in het verleden niet duurzaam gebouwd. Wij helpen graag bij het maken van praktische oplossingen en bij het uitvoeren van energiebesparende oplossingen. Energiebesparing, duurzaamheid en veiligheid staat bij ons voorop!

Waarom De Staalbouwers?

Elk project starten we met een gesprek, waarin we met u al uw wensen bespreken. Na het eerste gesprek gaan we aan de slag met een plan van aanpak. Wij zullen tijdens dit proces rekening houden met de eisen en voorschriften die we tijdens het eerste gesprek besproken hebben. Voor de start van de bouw bespreken we dit nog eens uitvoerig met u. Zo komt u niet voor verassingen te staan en weet u wat u van ons kunt verwachten.

Traject van een stalen loods bouwen

Wanneer wij een aanvraag voor een offerte binnenkrijgen nemen we altijd eerst telefonisch contact met u op. Tijdens dit gesprek bespreken wij graag met u wat de wensen zijn, wat het budget is en waar de loods aan moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag met een vrijblijvende offerte, die we daarna graag met u bespreken onder het genot van een bak koffie. Na de presentatie starten we de voorbereiding van de bouw, waarna de bouw kan starten. Is de loods helemaal af, dan komen we nog eens bij elkaar om de bouw te evalueren.

Stalen loods bouwen

Voor het bouwen van loodsen maken wij gebruik van lichte materialen. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat uw stalen loods-constructie gemakkelijk en volledig demontabel is. Het voordeel hiervan is dat u eenvoudig uw loods elders kunt hergebruiken. Door onze ruime ervaring kunnen wij elk type stalen loods voor u bouwen. Ook houden wij altijd rekening met specifieke wensen van onze opdrachtgevers. Bent u er nog niet helemaal uit wat u wilt? Dat is geen probleem, wij adviseren u ook graag in welk type loods het meest geschikt voor u is.

Meer informatie over stalen loodsen?

Heeft u nog vragen omtrent het bouwen van een loods? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en kijken graag met u naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Neem contact op via de website of vraag gelijk een offerte aan!

Een Loods op maat laten bouwen?
Offerte aanvragen

Recent opgeleverde projecten

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×