Offerte aanvragen Contact

Loods bouwen

Voor het snel en voordelig bouwen of renoveren van uw loods bent u bij De Staalbouwers aan het juiste adres. Wij bouwen stalen productieloodsen met een volledig demontabele constructie, waarbij energiebesparing, duurzaamheid en veiligheid voorop staan.

Stalen loods bouwen

Bij het bouwen van een loods maakt De Staalbouwers gebruik van lichte materialen. Ook zorgen wij ervoor dat de constructie volledig demontabel is, zodat het eenvoudig elders hergebruikt kan worden. Na het bespreken van uw wensen zullen wij, rekening houdend met de eisen en voorschriften, een plan opstellen. Waar nodig kunnen daar nog aanpassingen in gemaakt worden. Dit plan zal vooraf gepresenteerd worden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan en direct het eindresultaat van uw loods te zien krijgt.

Eindeloze mogelijkheden

Wij kunnen elk type loods bouwen. Productieloodsen en bedrijfsloodsen, maar ook opslagloodsen of loodsen voor de agrarische sector. Heeft u specifieke wensen voor uw loods? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u adviseren in de mogelijkheden. Ook zijn er eindeloze mogelijkheden om uw huidige loods te renoveren. Een nieuw dak, een nieuwe gevel of isolatie kan er voor zorgen dat uw loods weer als nieuw zal zijn.

loods bouwen kosten

Meer informatie nodig over een loods bouwen?

Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Ook kunt u via onze website vrijblijvend een offerte aanvragen.

Een Loods op maat laten bouwen?
Offerte aanvragen

Recent opgeleverde projecten

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×