Offerte aanvragen Contact

Bedrijfshal bouwen

De Staalbouwers bouwt en renoveert bedrijfshallen volgens de laatste voorschriften en met de beste staalconstructies. Wij maken enkel gebruik van kwaliteitsmaterialen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij zijn ervaren in het bouwen van zowel grote als kleine bedrijfshallen.  Onze werkzaamheden vinden plaats in een zo kort mogelijk tijdsbestek. Wij weten immers hoe kostbaar uw tijd is!

Nieuwe bedrijfshal bouwen

Bij het bouwen van een nieuwe bedrijfshal komt erg veel kijken. Het moet aan alle wensen, maar ook aan alle eisen voldoen. Logistiek, brandveiligheid, energiezuinigheid en duurzaamheid staan bij ons voorop. De Staalbouwers biedt u graag de helpende hand. De kosten voor het bouwen van een bedrijfshal zijn erg variërend en alle bouwprojecten worden op maat gemaakt. Wij werken daarom niet met een standaard prijslijst. Wij bieden wel een aantal standaard bedrijfshallen, met daarin standaard maten. Wij kunnen u dus wel een richtprijs geven of u kunt een offerte op maat  laten maken.

Renoveren van uw huidige bedrijfshal

Bent u nog erg tevreden over uw huidige bedrijfshal, maar kan het een opknapbeurt gebruiken? Is de gevel of het dak aan vervanging toe is? Wilt u uw bedrijfshal graag beter isoleren? Ook dan bent u bij De Staalbouwers aan het juiste adres.

bedrijfshal bouwen kosten

Uw bedrijfshal laten bouwen door De Staalbouwers?

Neem dan contact met ons op! Wij adviseren u graag. Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Enthousiast geworden? Aan de hand van een duidelijke presentatie kunnen wij u vooraf laten zien wat het eindresultaat zal zijn. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan.

Bouwen met staal
Een Bedrijfshal op maat laten bouwen?
Offerte aanvragen

Recent opgeleverde projecten

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×