De Staalbouwers

De Staalbouwers

Persoonlijk en innovatief

De Staalbouwers is een innovatief bedrijf dat werkt volgens het constructief verantwoorde ‘Easy Construct’ snelbouwsysteem. Dit systeem maakt ons, samen met onze jarenlange ervaring  en persoonlijke benadering, uniek. Wij denken graag met u mee en bieden u slimme en praktische oplossingen die aansluiten bij uw wensen, uitstraling en budget.

 

Easy Construct

Kwalitatief en duurzaam

Het Easy Construct kan gerealiseerd worden door te werken met koudgewalst staal. Koudgewalste profielen worden vervaardigd uit thermisch verzinkte staalplaten. Door verzinkt staal te gebruiken is het staal niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar daarnaast ook nog eens erg duurzaam.

Eenvoudig uit te breiden en demontabel

Het Easy Construct systeem is zo ontworpen dat er eenvoudig kan worden aangebouwd. Dit komt doordat het eindspant dezelfde zwaarte heeft als de tussenspanten. Hierdoor is het ook mogelijk om de verbindingen eenvoudig te demonteren en elders te herplaatsen.

Volledig recyclebaar

Een ander bijkomend voordeel is dat dit soort staal volledig recyclebaar is. Doordat de volledige draagconstructie wordt uitgevoerd in koudgewalst staal kan er sneller en goedkoper gebouwd worden.

Scherp geprijsd

Easy Construct gebruikt een hoge materiaalkwaliteit, waardoor een besparing in het benodigde aantal kilo’s plaatsvindt. Door de bijzondere eigenschappen van het koudgewalst staal kan Easy Construct tegen een zeer concurrerend prijsje worden aangeboden. Er wordt immers veel tijd en moeite bespaard door het montagegemak. We hebben geen prijzen op onze website staan, maar vraag gerust een snelle richtprijs aan.

Ideaal voor zelfbouw

Duidelijke bouwtekeningen, herkenbare details en heldere markeringen zorgen dat Easy Construct erg geschikt is voor zelfbouw. De Staalbouwers zorgt er voor dat u een duidelijke handleiding met uitgewerkte montagetekeningen krijgt, zodat u meteen aan de slag kunt!
 

Bedrijfspand

Een Bedrijfspand op maat laten bouwen?

Vraag direct een offerte voor een bedrijfshal op maat aan.

Offerte aanvragen
De Staalbouwers

Vraag een offerte aan voor een standaard De Staalbouwers

Kies het haltype en geef de status van uw bouwplan aan ons door.

Standaard offerte
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×