Offerte aanvragen Contact

De Staalbouwers

Bij De Staalbouwers hebben we jarenlange ervaring en zijn we gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfshallen, bedrijfsverzamelgebouwen en bedrijfsloodsen. Onze staalconstructies zijn van de beste kwaliteit en bieden we aan tegen de scherpste prijs. Wij zijn een innovatief bedrijf en houden van een persoonlijke en vlotte benadering.

Wat doen we?

Onze specialisatie ligt bij het bouwen van stalen constructies van meer dan 150 vierkante meter. Naast het bouwen van hallen en loodsen verzorgen wij het ontwerp van a tot z. We verzorgen de bouwtekeningen en constructieve stukken ten behoeve van de aanvraag omgevingsvergunning en bieden een complete inrichting van de hal of loods aan.

Waarom De Staalbouwers?

Door de jarenlange ervaring in het bouwen van hallen en loodsen van meer dan 150 vierkante meter kunt u altijd een praktische oplossing van ons verwachten, die volledig aansluit op uw wensen, behoeften en budget. Door niet alleen een goede prijs en kwaliteit te bieden, maar ook persoonlijk contact en expertise, kijken veel opdrachtgevers met tevredenheid terug op het gehele bouwproces van hun hal of loods.

Werkwijze

U heeft altijd een vast contactpersoon bij De Staalbouwers. Uw contactpersoon zorgt ervoor dat alles uitstekend geregeld is en goed verloopt, uiteraard volgens uw wensen. Ook tijdens de uitvoering blijft hij uw aanspreekpunt. Onze werkwijze bestaat uit de volgende fases:

  1. Wij ontvangen uw aanvraag en nemen deze telefonisch samen met u door, zodat uw wensen en budget voor ons helemaal duidelijk zijn.
  2. Aan de hand van het eerste contact sturen wij u een zo compleet mogelijke offerte op.
  3. Wanneer u akkoord geeft komen wij graag vrijblijvend langs om uw wensen te bespreken.
  4. Voorbereiding van de bouw. Als professioneel bedrijf ontzorgen wij u in het gehele project.
  5. Het moment is aangebroken, de bouw gaat beginnen!
  6. Na afloop van de bouw komen wij graag met u samen om het project te bespreken.

Haltypen

Naast het bouwen van hallen en loodsen van meer dan 150 vierkante meter, kunt u bij ons terecht voor andere haltypen. Denk hierbij aan bedrijfspanden, hangars, opslaghallen, paardenstallen en maneges. Bekijk alle haltypen hier en zie het totaal overzicht van alle mogelijkheden. Op deze pagina staat een overzicht met alle haltypen die De Staalbouwers voor u kan realiseren.

“Het bedrijf van Joep kwam sterk naar voren tijdens het oriënteren. Niet alleen had het een goede prijs, maar er was ook veel mogelijk in het ontwerp. Bovendien hij leek me een betrouwbare man. Dit alles heeft Joep volkomen waargemaakt.” – Paul Meijer van PRJ Vastgoed BV.

Bedrijfspand

Een bedrijfspand op maat laten bouwen?

Vraag direct een offerte voor een bedrijfshal op maat aan.


Offerte aanvragen

Recent opgeleverde projecten

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×