Offerte aanvragen Contact

Apeldoorn – realisatie bedrijfshal

Aan de Rotstuin in Apeldoorn heeft De Staalbouwers een bedrijfshal gebouwd voor Huur hoeft niet duur. Vanwege de nabijheid van hoogspanningslijnen is het gebouw in twee hoogten opgedeeld. De Staalbouwers heeft op basis van het ontwerp de verdere vergunningprocedure verzorgd evenals de coördinatie met Liandon.

Ontwerp: VBK architecten Beekbergen
Constructie: FTV Voorthuizen
Materialen/kleuren:
Geïsoleerde betonplint silex poolwit en gladgrijs
Sandwich wandpaneel antraciet (RAL 7016)
Aluminium kozijnen en bedrijfsdeuren grijs-aluminium (RAL 9007)
In het dakvlak is een lange geïsoleerde lichtstraat opgenomen waardoor er overdag geen extra verlichting nodig is.

Opdrachtgever:

Huur hoeft niet duur

Project:

Realisatie bedrijfshal

Type:

Bedrijfshal
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×