Offerte aanvragen Contact

Opslaghal bouwen

Bij De Staalbouwers hebben we jarenlange ervaring met het bouwen van grote opslaghallen. We hebben naast het bouwen van opslaghallen ook veel ervaring met andere haltypen. Naast het bouwen van de opslaghallen helpen wij u ook met het aanvragen van vergunningen en denken wij graag met u mee over andere praktische oplossingen.

De opslaghal met uw wensen

Vaak horen wij dat klanten een specifiek soort opslaghal willen of bepaalde wensen hebben bij het bouwen van een opslaghal. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u daar goed bij helpen. Wij luisteren naar uw ideeën en maken vervolgens een plan van aanpak. In dit plan wordt er rekening gehouden met de laatste technologieën, de meest actuele veiligheidsvoorwaarden en duurzaamheid. Het voordeel van het plan van aanpak is dat u weet waar u aan toe bent en dat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Waarom De Staalbouwers?

Wij bij De Staalbouwers bouwen voor u. Door de klant centraal te zetten en goed te luisteren naar de wensen kunnen wij maatwerk bouwen. Onze opslaghallen zijn conform uw wensen zodat u er jaren lang van kunt genieten. Door goede communicatie en duidelijke afspraken bouwen wij snel, goed en komt u achteraf nooit voor verassingen te staan. Deopslaghallen worden gebouwd met ons snelle Easy Construct Systeem. Dit zorgt ervoor dat de bouw of renovatie van uw hal eenvoudig en voordelig is!

Renovatie van uw opslaghal

Bouwen met staal is zeer milieuvriendelijk. Dit geldt voor de productiefase maar het is ook een lage belasting voor het milieu. Het bouwen van een stalen opslaghal is eenvoudig en snel gedaan, maar het is ook zeer geschikt om hergebruikt te worden. Ook gaat de opslaghal erg lang mee en is het makkelijk, snel en milieuvriendelijk om te renoveren. Bij De Staalbouwers renoveren wij jaarlijks ook veel opslaghallen. Wij voorzien opslaghallen vaak van een nieuw dak, een nieuwe gevel of isolatie. We merken dat veel opslaghallen in het verleden niet duurzaam en milieuvriendelijk gebouwd zijn, daarom helpen wij u ook graag met het verduurzamen van uw opslaghal.

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer wij een offerteaanvraag binnen hebben gekregen nemen wij altijd eerst telefonisch contact met u op om alles kort te bespreken. Tijdens dit telefoongesprek zullen wij de wensen en behoeften van u doornemen zodat wij vervolgens een complete offerte naar u kunnen versturen. Deze offerte bespreken wij graag met u om vragen te beantwoorden en bepaalde punten toe te lichten. Mocht alles akkoord zijn beginnen wij met de voorbereiding van de bouw en alles wat daarbij komt kijken. Tijdens de bouw van de opslaghal houden wij intensief contact met u en na afloop van de bouw evalueren wij de bouw ook altijd nog.

Meer informatie over opslaghallen?

Heeft u nog vragen omtrent het bouwen van een opslaghal? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en kijken graag met u naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Neem contact op via de website of vraag gelijk een offerte aan!

opslaghal bouwen
Een Opslaghal op maat laten bouwen?
Offerte aanvragen

Recent opgeleverde projecten

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×