Offerte aanvragen Contact

Bedrijfspand bouwen

De Staalbouwers bouwt en renoveert bedrijfspanden van plan tot realisatie. Het plan voor uw bedrijfspand zullen wij aan u presenteren, zodat u zich direct een voorstelling kan maken over hoe het eindresultaat zal zijn. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunnen eventuele aanpassingen nog worden doorgevoerd. Wij werken in een zo kort mogelijk tijdsbestek, zodat het arbeidsproces niet al te lang geremd zal worden.

Bedrijfspand bouwen op maat

Een bedrijfspand bouwen gaat niet zomaar. Daar komt erg veel bij kijken. Wij luisteren graag naar al uw wensen. Wij zullen er voor zorgen dat het nieuwe bedrijfspand aan alle gestelde eisen voldoet. Denk hierbij aan logistiek, brandveiligheid, energiezuinigheid en duurzaamheid van het bedrijfspand. Wij maken gebruik van kwaliteitsmaterialen om u een zo goed mogelijk eindproduct te kunnen leveren. Wij zijn thuis in het bouwen van zowel kleine bedrijfspanden als grote bedrijfsverzamelgebouwen, en dat voor een scherpe prijs.

Renoveren van uw bestaande bedrijfspand

Voldoet uw huidige bedrijfspand nog naar uw wensen, maar kan het wel een opknapbeurt gebruiken? Neem gerust contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. Ook voor isolatie en vervanging van onderdelen staan wij graag voor u klaar!

Advies nodig over een bedrijfspand bouwen?

Neem gerust contact met ons op! Wij denken graag met u mee bij het bouwen of renoveren van uw bedrijfspand. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen op onze website.

Een Bedrijfspand op maat laten bouwen?
Offerte aanvragen

Recent opgeleverde projecten

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×