Offerte aanvragen Contact

Offerte op maat

Na het invullen van uw wensen en uw NAW-gegevens krijgt u binnen enkele dagen uw offerte op maat door op het door u opgegeven e-mailadres. Mocht u naar aanleiding van onze aanbieding vragen hebben staan wij u graag te woord. Wij zullen hoe dan ook na verloop van tijd informeren naar de status van de door ons uitgebrachte aanbieding. Let op: Helaas kunnen wij aanvragen onder de 150 m² niet in behandeling nemen. Aanvragen tussen de 150 m² en 200 m² zijn afhankelijk van de reisafstand.

Haltypes
Deuren en kozijnen
Opties
NAW- en aanvullende gegevens

Haltypes

Let op, De Staalbouwers bouwt hallen vanaf 150 m2.

Deuren en kozijnen

U kunt hieronder aantal en afmeting bedrijfsdeuren per gevel aangeven. In de afbeelding hiernaast kunt u de nummers terugvinden van de gevels.

U kunt hieronder aantal en afmeting loopdeuren per gevel aangeven. In de afbeelding hiernaast kunt u de nummers terugvinden van de gevels.

U kunt hieronder aantal en afmeting raamkozijnen per gevel aangeven. In de afbeelding hiernaast kunt u de nummers terugvinden van de gevels.

Opties

Met onze uitgekiende handleiding en duidelijke details kan zelf bouwen voor u een interessante optie zijn.

Optioneel kunnen wij u een richtprijs voor een poerfundering opgeven. Grondonderzoek zal moeten uitwijzen wat uiteindelijk moet worden toegepast, zulks ter beoordeling van onze constructeur.

Indien u zonnepanelen op het dak gaat plaatsen zal de staalconstructie hierop moeten worden afgestemd.

Optioneel kunnen wij u een richtprijs voor een betonvloer opgeven. Grondonderzoek zal moeten uitwijzen wat uiteindelijk moet worden toegepast, zulks ter beoordeling van onze constructeur.

Indien er geheid moet worden verzoeken wij u ons de sonderingen toe te sturen, dit kan hier:

Mocht u nog geen sonderingen hebben zullen wij u een richtprijs per vierkante meter afgeven.

NAW- en aanvullende gegevens * = Verplichte velden. U ontvangt onze aanbieding op het ingevulde e-mailadres.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×