Hallenbouw

Hallenbouw

De Staalbouwers renoveert en bouwt hallen van staal. De Staalbouwers is niet alleen gespecialiseerd in bedrijfshallen, maar ook in productiehallen en opslaghallen.

Nieuwe hallenbouw


De Staalbouwers combineert uw persoonlijke wensen met eisen als brandveiligheid, duurzaamheid en energiezuinigheid. Zo kan er een hal gecreëerd worden die niet alleen bij u en uw bedrijf past, maar ook nog eens in deze tijd past.

Renovatie van bestaande hal

Soms hoeven er slechts enkele onderdelen vervangen te worden om uw hal er weer als nieuw uit te laten zien. Kan uw huidige hal een nieuw dak gebruiken? Of is uw hal niet voldoende geïsoleerd? De Staalbouwers helpt u graag!


Zelf een hal bouwen


U kunt er ook voor kiezen om zelf te bouwen. Wij zorgen dan voor alle materialen inclusief handleiding, zodat u direct aan de slag kunt gaan! Uiteraard zullen wij adviseren waar nodig.

Advies over hallenbouw op maat

Door onze jarenlange ervaring in de hallenbouw kunnen wij een persoonlijk advies op maat bieden en de hal bouwen die geheel aan uw wensen en onze eisen voldoet. Vraag gerust vrijblijvend onze offerte aan.

Hallenbouw

Een hal op maat laten bouwen?

Vraag direct een offerte voor een bedrijfshal op maat aan.

Offerte aanvragen
Hallenbouw

Vraag een offerte aan voor een standaard bedrijfshal.

Kies het haltype en geef de status van uw bouwplan aan ons door.

Standaard offerte
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×