Offerte aanvragen Contact

Bouwen met staal

De Staalbouwers renoveert en bouwt hallen, loodsen en stallen van staal. Door onze jarenlange ervaring en ons snelle Easy Construct systeem kunnen wij eenvoudig en voordelig de bouw of renovatie van uw hal, loods en stal realiseren. Wij denken graag met u mee en gaan voor een persoonlijk advies op maat.

Waarom bouwen met staal?

Bouwen met staal is milieuvriendelijk. Niet alleen in de productiefase maar ook daarna draagt staal bij aan een lage belasting van het milieu. Het kan immers eenvoudig gedemonteerd en hergebruikt worden. Een stalen hal, loods of stal gaat erg lang mee. Maar wanneer deze gebruiksperiode voorbij is, kan staal erg gemakkelijk gedemonteerd worden. Staal is dan ook uitermate geschikt voor tijdelijke hallen of loodsen.

Ontdek de voordelen van bouwen met staal

Wilt u een nieuwe loods bouwen of een bestaande hal renoveren? Kies dan voor de voordelen van staal en draag op deze manier je steentje bij aan het milieu!

Meer informatie over bouwen met staal?

Neem gerust eens contact met ons op. Wij geven u graag een persoonlijk advies op maat voor de bouw of renovatie van uw loods, stal of hal. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

Bedrijfspand

Een bedrijfspand op maat laten bouwen?

Vraag direct een offerte voor een bedrijfshal op maat aan.


Offerte aanvragen

Recent opgeleverde projecten

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×