Offerte aanvragen Contact

Industriebouw

De Staalbouwers biedt altijd slimme en praktische oplossingen voor diverse projecten in de industriebouw. Wij bouwen met staal van de hoogste kwaliteit aan de hand van het verantwoorde Easy Construct systeem. Hierdoor besparen we tijd, materialen, moeite en dus geld.

Waarom kiezen voor industriebouw met staal?

Er zijn talloze redenen om te kiezen voor staal bij uw hal, magazijn of loods. Staal is namelijk niet alleen erg milieuvriendelijk, maar is ook zeer voordelig qua prijs. Daarnaast gaat een stalen gebouw erg lang mee. En ook wanneer u slechts tijdelijk een hal of loods nodig heeft is staal de perfecte oplossing: het is erg eenvoudig te demonteren en te hergebruiken.

Easy Construct in de industriebouw

Wij werken volgens het constructief verantwoorde ‘Easy Construct’ bouwsysteem. Hierbij wordt er gewerkt met koudgewalst staal. Door verzinkt staal te gebruiken is het staal niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar daarnaast ook nog eens erg duurzaam. Kiezen voor bouwen met staal betekent dan ook milieubewust bouwen. Wanneer u kiest voor De Staalbouwers bent u verzekerd van staal van de allerbeste kwaliteit. Ons staal is namelijk volledig recyclebaar, scherp geprijsd en daarnaast uitermate geschikt voor de zelfbouw. Bij De Staalbouwers heeft u namelijk ook de keuze om zelf te bouwen met het door ons samengestelde bouwpakket. Wij zorgen voor de tekeningen en een duidelijke montagehandleiding zodat u meteen zelf aan de slag kunt gaan!

Meer informatie over industriebouw?

Bent u enthousiast geworden over bouwen met staal voor de industriebouw? Voor meer informatie of een persoonlijk advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Vraag vrijblijvend de offerte aan via onze website door de afmetingen en wensen in te voeren. Wij helpen u graag bij uw industriebouw-project!

Bedrijfspand

Een bedrijfspand op maat laten bouwen?

Vraag direct een offerte voor een bedrijfshal op maat aan.


Offerte aanvragen

Recent opgeleverde projecten

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×