Offerte aanvragen Contact

Dakbeplating en wandbeplating

Dakbeplating en wandbeplating van staal

De Staalbouwers levert en monteert dakbeplating en wandbeplating van staal. Deze zijn toepasbaar voor zeer diverse projecten. Of het nu gaat om een grote of kleine (bedrijfs-)hal, een stal of een loods, De Staalbouwers gaat graag voor u aan de slag om uw bouwproject te voorzien van dak- en wandbeplating. Liever zelf bouwen? Geen probleem! Wij leveren dan de benodigde materialen en een handleiding zodat u direct aan de slag kunt!

Easy Construct: ideaal voor dak- en wandbeplating

Wij werken volgens het Easy Construct systeem. Dit systeem maakt ons, samen met onze jarenlange ervaring en persoonlijke benadering, unieke staalbouwers. Wij denken graag met u mee en bieden u praktische oplossingen die aansluiten bij uw wensen, uitstraling en passen binnen elk budget. Het Easy Construct kan gerealiseerd worden door te werken met koudgewalst staal. Koudgewalste profielen worden gecreëerd uit thermisch verzinkte staalplaten. Door verzinkt staal toe te passen is het staal niet alleen van de beste kwaliteit, maar daarnaast ook nog eens zeer duurzaam.

Dakbeplating of wandbeplating nodig?

Vraag dan geheel vrijblijvend onze offerte aan op de website. Liever eerst meer informatie over dak- en wandbeplating van staal? Neem gerust contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. Ook voor andere vragen staan we natuurlijk graag voor u klaar.

Bedrijfspand

Een bedrijfspand op maat laten bouwen?

Vraag direct een offerte voor een bedrijfshal op maat aan.


Offerte aanvragen

Recent opgeleverde projecten

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×