Offerte aanvragen Contact

Duurzaam bouwen met Easy Construct!

Wat is duurzaam bouwen?

De Staalbouwers houd van duurzaam bouwen en werkt daarom volgens het Easy Construct systeem. Bij dit duurzame systeem wordt er gewerkt met koudgewalst (of koudgevormd) staal. De hoge mechanische eigenschappen van dit staal zorgen ervoor dat er uiteindelijk minder kilo’s staal nodig zijn. De onderdelen zijn herkenbaar, universeel en eenvoudig te hanteren en voor montage heeft u niet per se zwaar materiaal nodig. Met de Easy Construct staalconstructie bent u in veel gevallen een stuk voordeliger uit in vergelijking met traditionele constructies. Ook is duurzaam bouwen een trend en gaat u helemaal mee met de tijd als u kiest voor De Staalbouwers.

Koudgewalst staal wordt geproduceerd uit verzinkt bandstaal. Stap voor stap wordt het bandstaal tussen een aantal rolvormstations gerold. Van de bovenkant, zijkant en onderkant. Dit proces is continu. Elke walsrol is verantwoordelijk voor een verdere stap in het vervormen van de staalband tot de eindvorm.

De Staalbouwers heeft voor het innovatieve bouwsysteem Easy Construct een unieke serie profielen ontworpen waarin alle voordelen van koudgewalst staal tot hun recht komen. Een duurzaam systeem voor het bouwen met staal.

Recent opgeleverde projecten

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×