Offerte aanvragen Contact

PRL Vastgoed BV Soesterberg – Bedrijfsunits

Een aantal jaren geleden liep Paul mee met zijn schoonvader, die werkzaam is binnen het vastgoedbeheer. Hij dacht bij zichzelf: ‘Dit kan ik ook wel, leuk voor de oude dag!’ Na de crisis ontstond het idee om bedrijfsunits op te zetten en deze te verhuren. Paul ging op zoek naar verschillende staalbouwbedrijven. Ook De Staalbouwers kwam aan bod. ‘Natuurlijk wil je de juiste prijs voor het product dat geleverd wordt. Maar ik was ook op zoek naar iemand die flexibel was en die met me meedacht in het ontwerp. Dus ik ben om de tafel gegaan met vier verschillende partijen.’ Benieuwd waarom Paul uiteindelijk voor De Staalbouwers heeft gekozen? Lees dan snel verder!

Een nauwe samenwerking
‘Bij de bouw van de units is geen architect aan te pas gekomen. Daarom vond ik het belangrijk dat ik een goede klik had met degene die de staalbouw zou verzorgen. Het opzetten van de units was immers het grootste gedeelte het hele project. De Staalbouwers kwam heel sterk naar voren. De prijs was goed, maar er was ook veel mogelijk in het ontwerp. Bovendien leek Joep me een betrouwbare man’, vertelt Paul.

Bedrijfsunits met een vide
‘Ik wilde bedrijfsunits opzetten die verhuurd of verkocht konden worden aan mensen met allerlei soorten werkzaamheden. Daarom koos ik voor een bedrijfsunit met een vide. Zo houd je toch een scheiding in het pand, waardoor je het ook gemakkelijk als opslag, kantoor of als werkplaats kan inrichten. De verkoop ging erg goed. Van idee tot realisatie -dus tot de verkoop- heeft het hele project ongeveer 2,5 jaar geduurd. Na anderhalf jaar kwamen we erachter dat het idee zo goed werkte en dat er nog steeds vraag was. We zijn gaan uitzoeken of we misschien nog zo’n project konden uitvoeren.’

‘Ik ben daarom direct weer met Joep om tafel gaan zitten en we kwamen samen tot ‘Fase 2’. In Fase 2 zijn we weer samen aan de slag gegaan met het ontwerp. We hebben dit keer gekozen voor ruimere bedrijfsunits, maar ook voor verschillende formaten. Binnen 3 maanden was 95% van deze units verkocht. Een groot succes’, aldus Paul.

Samenspel
‘Aan het hele gebouw is geen architect te pas gekomen. Dat komt mede doordat ik precies wist wat ik wilde en Joep en ik verder veel in samenspraak hebben uitgevoerd. Het blijft altijd een samenspel. Als ik op donderdagavond een wijziging doorvoerde en hem die mailde, dan ontving ik op vrijdagochtend een nieuwe tekening in mijn mailbox.’ De Staalbouwers was erg flexibel, waardoor de samenwerking goed verliep. De aankleding van het gebouw hebben we eigenlijk in samenspraak gedaan. We kozen voor een antraciete kleur en strakke vormen.

‘Door de snelle terugkoppelingen van Joep en zijn flexibiliteit kun je heel goed met hem samenwerken. Hij is betrouwbaar en gaat altijd voor het beste resultaat.’

Ook bedrijfsunits, een bedrijfspand, loods of bedrijfshal bouwen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Opdrachtgever:

PRL Vastgoed BV

Project:

Bouw 20 bedrijfsunits (fase 1, 2018) Bouw 18 bedrijfsunits (fase 2, 2019)

Type:

Bedrijfsunits
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×