Offerte aanvragen Contact

Stallenbouw

Het bouwen van een stal is vaak een grote investering. Deze stal moet natuurlijk lang mee gaan en kwalitatief goed zijn. De Staalbouwers is gespecialiseerd in stallenbouw van uitstekende kwaliteit. Doordat wij enkel werken met de beste materialen kunnen wij deze kwaliteit garanderen. Ook zorgen wij ervoor dat de stallen aan alle actuele eisen en voorschriften voldoen.

Stallenbouw op maat

De mogelijkheden bij stallenbouw zijn eindeloos. Er zijn veel dingen waar van tevoren rekening mee dient gehouden te worden. Hoe de stal eruit zal komen te zien hangt onder andere af van uw specifieke wensen en budget. Wij adviseren u graag in wat er voor u mogelijk is, maar staan ook open voor uw eigen ideeën. Na het opstellen van een duidelijk ontwerp gaat De Staalbouwers graag voor u aan de slag!

stallenbouw

Renoveren van uw stal

Bent u niet (meer) helemaal tevreden over uw huidige stal, maar is het bouwen van een nieuwe niet nodig? De Staalbouwers kunnen eenvoudig uw stal renoveren. Door gebruik te maken van de beste materialen en efficiënte technieken zal uw stal er na de renovatie weer uitzien als nieuw. Wij komen graag eens vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie nodig over stallenbouw?

Bent u geïnteresseerd in stallenbouw van De Staalbouwers of kan uw huidige stal wel een opknapbeurt gebruiken? Neem dan gerust eens contact met ons op of vraag online de offerte aan voor stallenbouw. Wij staan graag voor u klaar om u een persoonlijk en vrijblijvend advies te geven over waar u allemaal rekening mee moet houden bij stallenbouw.

 

Bedrijfspand

Een bedrijfspand op maat laten bouwen?

Vraag direct een offerte voor een bedrijfshal op maat aan.


Offerte aanvragen

Recent opgeleverde projecten

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×