Offerte aanvragen Contact

Bedrijfshal bouwen kosten / prijzen

Benieuwd naar de kosten voor het bouwen van een bedrijfshal? De Staalbouwers bouwt en renoveert bedrijfshallen volgens de laatste voorschriften. Daarbij maken wij enkel gebruik van de allerbeste en sterkste materialen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Omdat wij werken in een zeer kort tijdsbestek en volgens het Easy Construct systeem, kunnen wij onze diensten altijd aanbieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Prijs voor een nieuwe bedrijfshal

Bij het bouwen van een nieuwe bedrijfshal komt erg veel kijken. Het moet aan alle wensen, maar ook aan alle eisen voldoen. Brandveiligheid, energiezuinigheid en duurzaamheid staan bij ons voorop. Wij werken niet met een standaard prijslijst. Al onze bouwprojecten worden namelijk op maat gemaakt. Uiteraard hebben we wel een aantal standaard bedrijfshallen, met daarin standaard maten. Het is dus wel mogelijk om een snelle richtprijs te krijgen of een offerte op maat te laten maken.

bedrijfshal bouwen kosten

Kosten voor een bestaande bedrijfshal

Bent u nog erg tevreden over uw huidige bedrijfshal, maar kan het een opknapbeurt gebruiken? Is de gevel of het dak aan vervanging toe is? Wilt u uw bedrijfshal graag beter isoleren? Ook dan bent u bij De Staalbouwers aan het juiste adres. Uiteraard verschilt het per project welke kosten dit met zich meebrengt. U kunt een snelle richtprijs krijgen op onze website of een offerte op maat aanvragen. Wij adviseren u graag!

Bedrijfspand

Een bedrijfspand op maat laten bouwen?

Vraag direct een offerte voor een bedrijfshal op maat aan.


Offerte aanvragen

Recent opgeleverde projecten

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×