Offerte aanvragen Contact

Asbest verwijderen subsidie en kosten

Ook voor asbest verwijderen kunt u terecht bij De Staalbouwers. In 2024 mogen particulieren en bedrijven, wegens gezondheidsredenen, geen asbestdaken meer bezitten. De Staalbouwers regelt voor u het verwijderen van het asbest dak en zorgt ervoor dat er een nieuw dak komt waar u nog vele jaren plezier van zult hebben.

Asbest verwijderen subsidie

Wij regelen een asbestinventarisatierapport, die ook nodig zult zijn voor het aanvragen van subsidie (*) en het indienen van een sloopmelding. Daarnaast regelen wij de sloopmelding en de aanvraag voor de bouwvergunning. Wij zorgen voor het verwijderen en afvoeren van het asbest. Uiteindelijk zullen wij een nieuw dak plaatsen. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende soorten beplating, al of niet geïsoleerd. Het is ook mogelijk om lichtplaatjes, ventilatienokken, nieuwe goten en dergelijke te laten plaatsen.

Asbest eraf, zonnepanelen erop!

Wanneer wij het dak onder handen nemen, kunt u ervoor kiezen om tegelijkertijd zonnepanelen te laten plaatsen. Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn. Wij geven u graag een persoonlijk advies met rendementsberekeningen waarop u uw keuze kunt baseren. Ook kunt u voor informatie over subsidies bij ons terecht.

Asbest verwijderen, de kosten?

Wilt u meer informatie over de kosten van asbest verwijderen? Neem dan gerust eens contact met ons op voor een persoonlijk advies. Wij bieden u vrijblijvend een heldere prijsopgave op basis van nauwkeurige inmetingen en visuele inspecties.

(*) Let op, voor 2019 is de subsidiepot al leeg. Raadpleeg hiervoor de website van de Rijksoverheid www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/asbest

Bedrijfspand

Een bedrijfspand op maat laten bouwen?

Vraag direct een offerte voor een bedrijfshal op maat aan.


Offerte aanvragen

Recent opgeleverde projecten

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×