Offerte aanvragen Contact

De Staalbouwers stappenplan

U heeft privé of zakelijk ruimte nodig en denkt aan het bouwen van een bedrijfshal, werkplaats of loods? De Staalbouwers helpt u graag bij het doorlopen van het proces om te komen tot realisatie van uw plannen door middel van het Staalbouwers Stappenplan.

Stap 1

U heeft nog ruimte op uw eigen grond of u overweegt de aanschaf van een bouwkavel? Op ruimtelijkeplannen.nl kunt u zien wat er volgens het bestemmingsplan op de beoogde locatie mogelijk is. Denk hierbij aan de grootte van het bouwblok, de toegestane bouwhoogte en gebruiksfuncties.

Stap 2

Aan de hand van uw voorkeur stelt u via onze offerte pagina eenvoudig uw gebouw samen. De Staalbouwers stelt vrijblijvend een persoonlijk plan op. U heeft daarna de keuze verder te gaan met uw plannen en een samenwerking met De Staalbouwers aan te gaan.

Stap 3

Op basis van uw wensen maakt De Staalbouwers een schetsontwerp. Na uw goedkeuring wordt dit ontwerp aan de gemeente voorgelegd ter toetsing Welstand en Bestemmingsplan (N.B. niet elke gemeente werkt hier nog aan mee). Na de vergunningcheck op omgevingsloket.nl zal De Staalbouwers de ‘aanvraag omgevingsvergunning’ namens u indienen. Normaliter zal de gemeente binnen acht weken beschikking verlenen. Afhankelijk van de complexiteit kan deze termijn langer zijn. Na verlenen beschikking geldt een beroepstermijn van 6 weken waarin belanghebbenden bezwaar of beroep kunnen aantekenen.

Stap 4

De beroepstermijn wordt door De Staalbouwers benut voor het treffen van de voorbereidingen voor de bouw opdat direct na het definitief worden van de beschikking met de bouw kan worden gestart.

Stap 5

De (zelf-) bouw kan beginnen!

Stap 6

Tijdens de bouw zal De Staalbouwers u doorlopend informeren over de voortgang en waar mogelijk aanpassingen naar uw wens opnemen. De Staalbouwers werkt graag voor u, maar ook met u!

Stap 7

Eventuele gebreken tijdens de oplevering geconstateerd zullen binnen de afgesproken termijn worden verholpen. Bij de oplevering en het afhandelen van de formaliteiten ontvangt u de sleutel en bent u de trotse eigenaar!

Recent opgeleverde projecten

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×