Offerte aanvragen Contact

Renovatie loont!

Vaak voldoet een bedrijfspand nog wel aan uw wensen, maar kunnen de onderhouds- en energiekosten wel wat lager. Het kan ook zijn dat de buitenkant va het pand niet meer de uitstraling heeft die bij uw bedrijf past. Dan is nieuwbouw wellicht niet noodzakelijk, en is het verstandig om in plaats daarvan voor renovatie te kiezen!

Fiscaal voordeel door renovatie

Via de Energie Investeringsaftrek (EIA) kunnen bedrijven tegenwoordig fiscaal voordelig investeren in energiezuinige technieken en duurzame energie. 41,5% van de investeringskosten kunnen hierbij worden afgetrokken van de fiscale winst, bovenop de gebruikelijke afschrijving. Met deze regeling wordt het duurzaam ondernemen gestimuleerd.

Hoe gaat De Staalbouwers te werk?

De Staalbouwers neemt eerst voldoende tijd om al uw wensen te inventariseren. Deze worden vervolgens vertaald naar een eigentijds ontwerp. Wij adviseren u graag over de toe te passen materialen en isolatiewaarden. Waar nodig verzorgen wij nieuwe kozijnen en bedrijfsdeuren, zodat het een passend geheel wordt. De Staalbouwers maakt uw pand klaar voor de toekomst.

Enthousiast geworden?

Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij geven u graag een passend en persoonlijk advies.

Recent opgeleverde projecten

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×