Offerte aanvragen Contact

Nieuwe subsidieregeling voor asbestsanering

Nieuwe subsidieregeling

Bent u nog in het bezit van een asbest dak? Sinds begin dit jaar kunt u nu via de rijksdienst voor Ondernemend Nederland een subsidieaanvraag doen om dit asbest te laten verwijderen. De regeling geldt voor zowel particulieren als bedrijven met asbestdaken van meer dan 35 m2. Per vierkante meter wordt er €4,50 euro subsidie gegeven, met een maximum van €25.000,- per adres.

Aanleiding voor deze regeling

De subsidieregeling is door het ministerie van Infrastructuur en Milieu opgesteld, omdat asbest op daken vanaf 2024 verboden zal zijn. Dit verbod beschermt mens en milieu tegen de gezondheidsgevaren die blootstelling aan asbest met zich mee kan brengen. De subsidie is, volgens staatssecretaris Dijksma, een extra aansporing om binnen negen jaar alle daken asbestvrij te krijgen.

Asbest laten verwijderen door een gecertificeerd bedrijf

Een voorwaarde is wel dat de werkzaamheden door een gecertificeerd bedrijf moet worden uitgevoerd. Wanneer u kiest voor asbest sanering door De Staalbouwers, komt u dus in aanmerking voor deze nieuwe subsidie!

Wilt u ook van uw asbest dak af?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag om uw dak asbestvrij te maken. U kunt ook online vrijblijvend een offerte op maat aanvragen.

Recent opgeleverde projecten

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×