Offerte aanvragen Contact

Energiezuinig bouwen

Nieuwe eisen energiezuinigheid

Per 1 januari 2015 zijn de eisen met betrekking tot de energiezuinig bouwen aangescherpt. Afhankelijk van de gebruiksfunctie gelden er verhoogde isolatie-eisen voor uw nieuw te bouwen bedrijfshal. Eenvoudig gezegd betekent dit dat uw gebouwschil moet bestaan uit dikkere isolatie waarbij ook de vloer goed geïsoleerd moet worden. Een hogere isolatiegraad van een gebouw vermindert het energieverbruik ervan. Een goed geïsoleerd gebouw is dan ook een langetermijninvestering.

Energiezuinig bouwen

Het Europees beleid is erop gericht dat nieuwe gebouwen na 2020 geen (of heel weinig) energie gebruiken. De energie die nog nodig is moet in belangrijke mate afkomstig zijn uit hernieuwbare bronnen. Er is een nationaal plan voor het bevorderen van ‘bijna energie neutrale gebouwen’ in Nederland. Dit plan beschrijft het Nederlandse beleid om naar deze energie neutrale gebouwen te streven na eind 2018 en 2020.

Meer informatie over energiezuinig bouwen?

De Staalbouwers weet welke passende producten in de markt verkrijgbaar zijn en adviseert u graag over uw persoonlijke situatie. Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Recent opgeleverde projecten

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×