Offerte aanvragen Contact

Energielabel

Eigenaren van bepaalde utiliteitsgebouwen dienen vanaf heden, net als bij de woningbouw, ook over een energielabel voor hun gebouw te beschikken. Dit label is noodzakelijk voor het verhuren of verkopen van het gebouw.

Wat is een energielabel?

Het energielabel wordt afgegeven door een gecertificeerd adviseur en is maximaal 10 jaar geldig. Het label laat zien hoe energiezuinig het betreffende gebouw is. Dit gebeurt door informatie te geven over de isolatie van een gebouw, het energieverbruik, verwarming, verlichting, ventilatie en verkoeling. Daarnaast geeft het aan hoe het gebouw energiezuiniger zou kunnen presteren.

Voordelen van energiebesparing

Energiebesparende maatregelen hebben een hoop voordelen. Niet alleen een lagere energierekening, maar ook een hogere verkoopwaarde, meer comfort, veiligheid en gezondheid. En natuurlijk is het beter voor het milieu. Zeker als er verbouwingsplannen zijn loont het om direct energiebesparende maatregelen te treffen. Nu kiezen voor een hogere isolatiewaarde betekent een investering voor de toekomst!

Advies of informatie nodig?

Neem dan gerust eens contact met ons op. De Staalbouwers adviseert u graag over de keuze van uw materialen, zodat u op een economische wijze een hoog energielabel behaalt.

Recent opgeleverde projecten

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×